Hlavní obsah

Na dálnici D1 ujížděl cizinec v protisměru. Byl opilý a boural

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Policie hledá svědky čtvrteční jízdy 54letého cizince v protisměru na dálnici D1. Podle nich naboural dvě auta, navíc byl opilý. Nikdo nebyl zraněn.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle zjištění policie měl řidič renaultu najet na dálnici ve směru na Polsko na 365. kilometru, jel však ve směru na Ostravu. Jeho jízdy si kolem osmé večer všimlo několik šoférů, kteří zalarmovali policisty.

Senior ve felicii uháněl po dálnici D1 v protisměru, vypátral ho vrtulník

Krimi

Když přijeli na místo, našli nabouraný renault a u něj vrávorajícího řidiče. Dechová zkouška ukázala podle mluvčí policie Soni Štětínské přes dvě promile alkoholu. Kousek dál stála dvě auta.

„Řidič vozidla značky fiat uvedl, že jel směrem na Polsko, přičemž automobil jedoucí před ním prudce vybočil. Náhle tak spatřil protijedoucí vozidlo. Došlo k bočnímu střetu,“ konstatovala mluvčí.

Řidič jel na D1 v protisměru, přišel o auto

Krimi

Druhé auto poškodily letící úlomky od nabouraných aut. Škoda byla vyčíslena na 200 tisíc korun. Řidiči renaultu hrozí ze obecné ohrožení a ohrožení pod vlivem návykové látky až tři roky vězení.

Policisté hledají svědky, kteří kolem 20. hodiny viděli mezi 358. a 365. kilometrem auto v protisměru. Ozvat se mohou na číslo 974 722 761 nebo na bezplatné lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám