Hlavní obsah

Na Benešovsku se srazila čtyři auta, jeden řidič vypadl čelním sklem

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov
Aktualizováno

Hromadná nehoda čtyř aut se stala ve středu dopoledne na Benešovsku. Na místě byli čtyři zranění lidé, záchranná služba povolala dva vrtulníky.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda čtyř aut na BenešovskuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici číslo tři u obce Nespeky kolem půl jedenácté. Podle nepotvrzených informací z místa přejel řidič nákladního auta do protisměru, kde se srazil se třemi auty. Šofér náklaďáku při nárazu vypadl čelním sklem na silnici.

„Srazila se tři osobní auta a jedno nákladní. Hasiči vyprošťovali zaklíněné osoby, které následně předali do péče záchranné služby. Na místě byly dva vrtulníky,“ uvedl mluvčí hasičů Ladislav Holomčík.

Foto: Novinky

Vážná nehoda na Benešovsku

„Dva zranění utrpěli vážná mnohočetná poranění a byla nutná intenzivní lékařská péče. Vrtulníky z Prahy a jihu Čech je následně převezly do nemocnic v pražském Motole a ve Střešovicích,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Doplnila, že další dva lidé utrpěli lehké zranění. „Ti byli po ošetření převezeni sanitkami do nemocnice v Benešově,“ konstatovala.

Silnice byla několik hodin zcela uzavřena. Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám