Hlavní obsah

Myslivec na lovu kachen postřelil kolegu. V zádech měl 14 broků

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

V průběhu honu na Mladoboleslavsku byl v úterý zasažen střelou z brokovnice myslivec. S několika broky v zádech byl převezen vrtulníkem do nemocnice.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Postřelený myslivec

Článek

„Jednalo se o naháněče, který byl zasažen do zad. Naštěstí byl teple oblečen a většina broků se zachytila v kabátě, v zádech měl 14 broků. Letecky byl se středně těžkými zraněními převezen do nemocnice v Praze,“ řekla Právu mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová.

Čeští myslivci ulovili o sto tisíc divočáků více, pomohl příspěvek

Domácí

Případem se zabývá i policie. „Během honu byl zraněn 37letý muž. Stalo se to před polednem u obce Pěčice. Muž není ohrožen na životě, vyšetřujeme okolnosti,“ doplnila mluvčí mladoboleslavské policie Lucie Nováková.

Podle zjištění Práva byli střelci v okolí rybníka a naháněči na loďkách měli plašit kachny, aby se zvedly od rybníka do výše, kde je měli myslivci střílet. Některý z nich byl ale pravděpodobně nedočkavý, začal pálit v malé výšce těsně nad rybníkem a zasáhl naháněče.

Myslivec měl v plánu střelit lišku, zabil otčíma

Krimi
Foto: ZZS Středočeského kraje

Broky v zádech měl jeden z naháněčů po střelbě kolegy na lovu kachen na Mladoboleslavsku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám