Hlavní obsah

Muže obžalovali za vraždu dvouletého dítěte v Praze. Zabíjel bezdůvodně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Státní zastupitelství podalo obžalobu na 27letého muže, který podle kriminalistů letos v březnu zavraždil dvouleté dítě v bytě v pražském Chodově. Hlavní líčení začne 12. září, obžalovanému hrozí 15 až 20 let vězení nebo i výjimečný trest. Informovala o tom ve středu mluvčí pražského městského soudu Markéta Puci.

BEZ KOMENTÁŘE: Příjezd obviněného na jednání o vazběVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Vražda se stala večer 4. března v bytě v Horynově ulici. Podle obžaloby byla obětí dvouletá dívka. Muž spící dítě údajně „napadl bez objektivního důvodu”, a to po předchozím vypití většího množství alkoholu. Smrtelná zranění mu způsobil nožem.

Obžalovaným je 27letý partner matky dítěte. Podle informací deníku Právo měla činu předcházet hádka mezi partnerem a matkou dítěte. Rozepři mezi partnery přitom musela řešit pražská policie už v lednu.

„V této rodině jsme byli kvůli partnerským neshodám a napadení někdy kolem Silvestra, ale to bylo na úplně jiné adrese,“ uvedla v březnu po obvinění mluvčí policie Andrea Zoulová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám