Hlavní obsah

Muž v pyžamu rozbíjel kladivem skla aut v Brně. Měl nutkání

Právo, mh
Brno

Hlídky městské policie v Brně se v pondělí odpoledne zabývaly neobvyklým případem. Volající na tísňovou linku je upozornil na muže v pyžamu, který ničil zaparkovaná auta ve čtvrti Husovice.

Foto: Městská policie Brno

Muž v pyžamu ničil v Brně auta

Článek

„Kolem vozidel údajně chodil starší muž v pyžamu a rozbíjel jim čelní skla kladivem. Strážníci okamžitě vyrazili informaci ověřit a na zmíněné adrese opravdu našli dvě auta s poškozenými předními skly,” sdělil v úterý mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

„Na ulici sice nikdo nebyl, hlídky vybavené popisem podezřelého ale zamířily do nejbližších domů a postupně oslovovaly jejich obyvatele. Dozvěděly se, že uvedené údaje odpovídají podobě dvaašedesátiletého muže, a vydaly se proto k jeho bytu,“ popsal pátrání mluvčí.

Zdrogovaný muž doloval v Brně baterii z auta, sledovala ho kamera

Krimi

Muž strážníkům otevřel a tvrdil, že trpí psychickou poruchou a neodbytným nutkáním rozbíjet čelní skla automobilů. Přiznal se také, že opravdu v pyžamu vyšel ven a kladivem skla poničil.

Vzhledem ke způsobené škodě nejméně pět tisíc korun předali strážníci muže i podklady o celé záležitosti státním policistům a případ bude dále vyšetřován.

Reklama

Výběr článků

Načítám