Hlavní obsah

Muž v Olomouci zastřelil na ulici syna své přítelkyně

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Tragicky skončil konflikt mezi dvěma muži v olomoucké městské části Lošov. Po hádce a fyzické potyčce zastřelil podle policie 45letý muž 24letého syna své přítelkyně. Právo o případu, který se stal minulý čtvrtek pozdě večer, informoval v pondělí policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Podle prvotních informací se pětačtyřicetiletý muž po požití alkoholu pohádal se čtyřiadvacetiletým synem své přítelkyně. Spor, odehrávající se na ulici, přerostl ve fyzickou potyčku, kterou starší z mužů zakončil střelbou na mladšího muže. Ten i přes poskytnutou první pomoc ze strany záchranné služby na následky zranění zemřel,“ uvedl mluvčí.

Chtěl jsem jen projet, hájil se obžalovaný z vraždy cyklistky. Dostal 25 let

Krimi

Policisté podezřelého odzbrojili a zadrželi poblíž místa střelby. „Zákrok se obešel bez zranění zadrženého či zasahujících policistů,“ zdůraznil Hejtman.

Zadržený byl podle něj držitelem zbrojního průkazu a střílel z legálně držené krátké střelné zbraně. „Za motivem útoku zřejmě stál osobní spor mezi muži. Bližší okolnosti budou předmětem dalšího vyšetřování,“ konstatoval mluvčí.

Vrahem ženy na Vysočině by mohl být sebevrah z Orlíku, spekuluje policie

Krimi

Kriminalisté podle něj zahájili trestní stíhání zadrženého pro zvlášť závažný zločin vraždy. Soud akceptovat návrh na jeho vzetí do vazby. Muž nebyl v minulosti trestně stíhán. Hrozí mu až 18 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám