Hlavní obsah

Muž usnul za volantem, dodávka s pěti lidmi narazila do stromu

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradčovice
Aktualizováno

Mikrospánek hrál zřejmě roli u vážné nehody dodávky, ke které došlo ve středu ráno na hlavním tahu mezi Uherským Brodem a Uherským Hradištěm. Řidič s autem narazil do vzrostlého stromu. Při neštěstí se zranili čtyři lidé ukrajinské národnosti.

Foto: Policie ČR

Při nehodě se zranili čtyři lidé.

Článek

K neštěstí došlo krátce po páté hodině ranní u Hradčovic. V dodávce v tu chvíli cestovalo pět lidí. „Šestatřicetiletého řidiče, který jel směrem na Uherský Brod, zřejmě přemohla únava. Pravděpodobně upadl do mikrospánku,“ uvedla policejní mluvčí Milena Šabatová.

Dodávka vyjela vpravo mimo silnici, kde narazila do stromu. „Tři ženy a jeden muž utrpěli zranění prozatím nezjištěného rozsahu. Přivolaní záchranáři je převezli do nemocnice,“ upřesnila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Při nehodě se zranili čtyři lidé.

Na místě zasahovali rovněž hasiči, kteří pomohli zdravotníkům s ošetřením a s naložením dvou zraněných lidí do sanitky. „Raději jsme také odpojili autobaterii na vozidle,“ podotkl mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Řidička měla mikrospánek a narazila do mostku, čtyři zranění

Krimi

Řidič dodávky vyvázl bez zranění. „Alkohol jsme u něj vyloučili dechovou zkouškou,“ doplnila policejní mluvčí.

Až do desáté hodiny dopolední zůstane jeden jízdní pruh ve směru od Drslavic na Uherský Brod neprůjezdný. Doprava na hlavním tahu mezi Brnem a Slovenskem je v místě řízena kyvadlově.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám