Hlavní obsah

Muž sexuálně obtěžuje dívky v Lovosicích

– Lovosice
Novinky, kub

Případ opakovaného sexuálního obtěžování vyšetřují kriminalisté v Ústeckém kraji. Podezřelý muž měl napadat mladé dívky v Lovosicích. Policie zveřejnila k případu záznam pouliční kamery zachycují muže, se kterým policie potřebuje mluvit kvůli svědectví, a pátrá po něm.

Policie pátrá po sexuálním útočníkovi Video: Policie ČR

 
Článek

Neznámý pachatel napadal dívky během uplynulého týdne na různých místech v Lovosicích. O případu v neděli informoval mluvčí policie Daniel Vítek.

Vyšetřovatelé pracují mimo jiné se záznamem bezpečnostní kamery, která zachytila na ulici muže, o jehož svědectví má policie zájem.

Brněnský strážník osahával kolegyni a hrozil jí vyhazovem. Teď ho soudí

Krimi

„Mohl by poskytnout důležité informace, které by nám mohly pomoci dopadnout pachatele. Obracíme se touto cestou na spoluobčany, kteří by tohoto muže poznali, nebo zaznamenali jeho výskyt, aby nám pomohli s ustanovením jeho totožnosti,” sdělil Vítek.

Fotograf z Prahy měl znásilňovat modelky. Policie hledá další poškozené

Krimi

Kriminalisté rovněž prosí řidiče o záznamy palubních kamer - jedná se o šoféry, kteří projížděli v pátek 30. července mezi 18:00 a 19:00 po silnici I/30 mezi obcemi Malé Žernoseky a Lovosice..

Foto: Policie ČR

Policie hledá svědka v případu sexuálního obtěžování v Lovosicích

„Lidé mohou kontaktovat policisty na obvodním oddělení v Lovosicích osobně nebo telefonicky na čísle 974 436 701, případně prostřednictvím bezplatné linky 158,” dodal Vítek.

Tresty za znásilnění v Česku: Jen třetina pachatelů skončí za mřížemi

Krimi

Kde a jak přesně k napadením došlo a kolik poškozených se policii ozvalo, případně zda se hledají další oběti, policisté neupřesnili.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám