Hlavní obsah

Muž se sekerou zdemoloval restauraci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOSTELEC

Podle chování jednoho muže z Kostelce na Tachovsku se zdá, že v regionu vládne opravdu vážná bytová krize. Poté, codevětadvacetiletý muž v neděli zdemoloval restauraci, vyhrožoval se sekyrou v ruce starostovi, že chce byt a toto prý byla výstraha.

Článek

Policisté muže podezírají z výtržnictví, z násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci, z poškozování cizí věci a z útoku na veřejného činitele.

Podnapilého výtržníka převezli na plzeňskou protialkoholní záchytnou stanici. Podle západočeské policejní mluvčí muž nejdříve před restaurací poškodil sekyrou osobní vůz provozovatele restaurace. Uvnitř pak sekerou poškodil vstupní dveře, víko mrazáku na zmrzlinu a rozbil skleněnou výplň mrazáku.

Sekeru zatnul i do barové desky a nakonec do opěradla dřevěné lavice. Přitom křičel, že se pomstí a všechny rozseká. Nato si výtržník vybral starostu obce a řekl mu, že ho zničí.

"Dále uvedl, že za starostou přijde v pondělí na obecní úřad a chce pro sebe a pro bratra byt. A jestli ne, tak ať bere incident jako první výstrahu," řekla mluvčí. Řádění muže zabránila až přivolaná policejní hlídka.

Reklama

Výběr článků

Načítám