Hlavní obsah

Muž přišel domů popálený a zkolaboval. Policie zjišťuje, co se stalo

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Jako možné těžké ublížení na zdraví z nedbalosti vyšetřují policisté pondělní událost z Novojičínska. Záchranka vyjížděla k vážně zraněnému 51letému muži, který přišel domů s těžkými popáleninami a následně zkolaboval. K úrazu mělo dojít údajně při svařování.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Jednapadesátiletý muž cizí státní příslušnosti byl v době příjezdu záchranářů při vědomí a ležel v posteli. Ukázalo se, že vážné popáleniny II. stupně utrpěl již ráno, avšak pomoc si nepřivolal,” uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl s tím, že na místo letěl i záchranářský vrtulník.

„Zranění v oblasti hlavy, hrudníku a horních a dolních končetin byla závažná a postižený se nacházel ve stavu ohrožujícím jeho život,“ dodal Humpl.

Záchranáři uvedli muže do umělého spánku a přepravili ho na popáleninové centrum ostravské fakultní nemocnice.

Případem se zabývá policie. Ta však muže vzhledem k jeho stavu nemohla zatím vyslechnout. „Kriminalisté z Nového Jičína zahájili úkony trestního řízení směřující k prověření a objasnění skutečností, které nasvědčují spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uvedl policejní mluvčí Petr Směták.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám