Hlavní obsah

Muž, který přejel známého a pak ho pobodal, skončil ve vazbě. Je obviněn z vraždy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Okresní soud ve Vsetíně ve čtvrtek odpoledne poslal do vazby pětačtyřicetiletého muže, kterého policie obvinila z vraždy známého v Hošťálkové na Vsetínsku. Soud shledal existenci všech tří vazebních důvodů. Po vazebním zasedání to uvedl místopředseda vsetínského okresního soudu Aleš Matura.

Foto: HZS Zlínského kraje

Místo události.

Článek

„Muž byl vzat do vazby ze všech tří vazebních důvodů. Je nebezpečí, že by mohl uprchnout nebo se skrývat, ovlivňovat nevyslechnuté svědky, případně by mohl také opakovat trestnou činnost, pro kterou je stíhán,“ uvedl Matura.

Proti usnesení je přípustná stížnost, obviněný si podle Matury ponechal lhůtu. Za vraždu hrozí útočníkovi až dvacetileté vězení.

Přejetý cyklista na Vsetínsku byl zavražděn. Srazil ho známý, a ještě ho pobodal

Krimi

Podle policie muž svého o devět let mladšího známého, který jel na kole, v úterý ráno v Hošťálkové po předchozím slovním konfliktu schválně srazil autem. Následně útočník muže fyzicky napadl, bodl ho nožem a ležícího znovu úmyslně přejel vozem. Agresor, který byl pod vlivem pervitinu, pak z místa utekl. Napadený muž útok nepřežil.

Pátrací akce po unikajícím muži, ke které byl povolán i policejní vrtulník, trvala několik desítek minut. Muže se policistům podařilo i díky všímavosti místních vypátrat a zadržet, i když se snažil při útěku maskovat. Podle zjištění policie se zbavil vlastního ošacení a bot a oblékl se do šatů, které sebral z prádelní šňůry u jednoho z domů.

Cyklistu na Vsetínsku zabilo auto. Řidič ujel

Krimi

Vyšetřovatel ve středu zadrženého muže obvinil z vraždy. V případě prokázání viny a odsouzení mu hrozí 12 až 20 let vězení. Muž byl podle policistů v minulosti za násilnou trestnou činnost už trestán.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám