Hlavní obsah

Muž na procházce našel na Hodonínsku mrtvého chlapce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín
Aktualizováno

Mrtvého 15letého chlapce nalezl muž na procházce v sobotu u Dubňan na Hodonínsku. Podle lékařů zemřel násilnou smrtí.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Krajští kriminalisté ve spolupráci s hodonínskými kolegy šetří násilné úmrtí mladistvého chlapce. Vzhledem k věku poškozeného a aktuální fázi prověřování nebudeme poskytovat k případu bližší informace,” sdělila ve středu policejní mluvčí Petra Vedrová.

Místem činu bylo okolí rybníku Nálezný, jenž je po Jarohněvickém rybníku u silnice do Mutěnic druhou největší vodní plochou města.  Není zcela zřejmé, zda šlo o vraždu. Podle dostupných informací našel tělo chlapce v lese starší muž, který se tam vydal na procházku. Podle místostarosty Dubňan Josefa Ilčíka (KSČM) byl mladík z jejich města.

Hodonínský deník přinesl příspěvek o spekulacích, jakým způsobem měl podle místních mladík zemřít. Čtrnáct bodných ran nebo čtyři střelné rány či zmlácení a ukopání jsou verze, putující někdejším hornickým městem.

„Policie nebude tyto ani jiné zvěsti komentovat. Zůstaneme jen u toho, že zemřel násilnou smrtí,“ reagovala na řeči z Dubňan policejní mluvčí. Loupežný motiv činu není pravděpodobný, protože důchodce, který chlapce našel, objevil vedle jeho těla i batoh s osobními doklady a peněžní částkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám