Hlavní obsah

Muž na Brněnsku si vyzvedl odchyceného psa, uvázal ho na lano a táhl za autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Nepochopitelné jednání řešili tento týden strážníci v Želešicích u Brna. Odchytli toulavého psa a našli jeho majitele. Ten si ho vzápětí převzal, přivázal ho na lano a táhl za autem. Jeho jednání už řeší policie.

Foto: MP Želešice

Majitel táhne psa na laně.

Článek

Obecní policisté ze Želešic odchytili minulý pátek po upozornění místních obyvatel, že se zvíře toulá v ulicích. Strážníci pak našli majitele, se kterým se spojili, a ten si pak přišel zvíře vyzvednout.

Žena přiznala drastické video, podle svědků utýrala desítky psů

Krimi

„Ve čtvrtek jsme se dozvěděli, co otřesného následovalo. Pán připevnil svého pejska na autolano, a to následně zahákl za svůj vůz a s nebohým pejskem se rozjel,“ uvedli želešičtí strážníci.

Celý incident podle nich zachytila pouliční kamera. Strážníci prý záznam předali policii s oznámením celého případu. Sami z něj publikovali jen snímek.

Někdo na Berounsku přivázal psa k ohradě a opustil ho. Zvíře se uškrtilo

Krimi

Obecní policisté nyní usilují o to, aby byl pes, který incident přežil, majiteli odebrán. „S takovým nepochopitelným, otřesným a neomluvitelným chování majitele psa jsme se ještě nesetkali,“ konstatovali strážníci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám