Hlavní obsah

Muž, který utekl z psychiatrické léčby, se přihlásil na policii v Brně

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Necelé dva dny byl na útěku z Psychiatrické nemocnice v Brně muž s nařízenou ochrannou léčbou. K útěku se odhodlal v úterý před polednem, ve středu večer se pak sám přihlásil na policii.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Pacient psychiatrické nemocnice v Černovicích, o jehož úterním odchodu ze zdravotnického zařízení některá media informovala, se ve středu sám přihlásil na obvodním oddělení policie Brno střed,“ řekl ve čtvrtek policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Z psychiatrické léčebny v Brně utekl pacient

Krimi

Muž měl zřejmě nařízenou ochrannou sexuologickou léčbu. „Odešel ven ze zahrady léčebny s jedním z pracovníků, a přitom se mu podařilo utéct,“ řekl Právu zdroj obeznámený s případem.

Muž na útěku z psychiatrické léčebny znásilnil v Praze dítě

Krimi

V pondělí vyšel najevo případ z Psychiatrické nemocnice v Kosmonosech, odkud si pacient s nařízenou sexuologickou léčbou dopisoval s dětmi. Následně při jednom z útěků na jedno zaútočil v Praze a údajně ho znásilnil. Soud muže poslal do vazby.

Reklama

Související články

Uprchlého vojáka z Bohnic dopadli v Praze

Pražská policie pátrala po devětadvacetiletém muži, který ve čtvrtek zmizel z psychiatrické léčebny v Bohnicích a podle lékařů mohl být nebezpečný. Pacient je...

Výběr článků

Načítám