Hlavní obsah

Muž chtěl pomoci řidiči, který boural, ten na něj najel autem

Právo, hon

Na svou dobromyslnost o víkendu doplatil jednapadesátiletý muž, který se snažil pomoci řidiči osobního auta, o němž se domníval, že trpí náhlými zdravotními obtížemi. Místo poděkování se ale dočkal toho, že na něj řidič najel autem a způsobil mu zranění. Po neznámém pirátovi nyní pátrá policie.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál v sobotu o půl čtvrté odpoledne na Mariánskohorské ulici v Ostravě-Přívoze. Jednapadesátiletý muž spatřil osobní automobil Ford Mondeo, který narazil do mostního pilíře a pak pomalu pokračoval v jízdě. Svědek události se domníval, že řidič trpí náhlými zdravotními problémy a rozjel se za ním.

Oba vozy později zastavily, a když svědek po vystoupení telefonicky informoval policisty, neznámý řidič začal couvat a srazil ho dveřmi.

„Z místa pak řidič ujel směrem k ulici Špálova a vůz tam zaparkoval,“ uvedla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. „Poškozený utrpěl zranění s dosud nespecifikovanou dobou léčení, předmětný vůz Ford Mondeo byl zajištěn,“ řekla mluvčí s tím, že policie nyní po řidiči automobilu pátrá.

Kriminalisté nyní hledají svědky událostí. „Žádáme svědky, kteří registrovali Ford Mondeo po ulicích Jirská, Nádražní, Špálova v Ostravě-Přívoze, případně mohou k věci uvést jakékoli informace, aby kontaktovali linku 158 nebo přímo obvodní oddělení na čísle 974 727 701,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám