Hlavní obsah

Muž chodil s kosou po ulici a vyhrožoval lidem

Právo, orh
Jindřichův Hradec

Policisté zasahovali v tomto týdnu v jedné z obcí na Jindřichohradecku na jihu Čech, kde se snažili uklidnit agresivního muže. Ten chodil v úterý večer po silnici nejdříve s nožem a potom i s kosou po ulici a vykřikoval, že zabije svou družku a pak i sebe.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Právo o případu informovala mluvčí jindřichohradecké policie Hana Bílková Millerová s tím, že muž nejdříve vyhrožoval své družce telefonicky. Pak se ulicí vydal k obydlí družky. Nejdříve s nožem a pak si došel i pro kosu.

Mladík po potyčce na pouti a zásahu strážníků zemřel. Měl otok mozku, ukázala pitva

Krimi

„Už cestou k obydlí vyhrožoval, že zabije nejen svou družku, ale všechny a nakonec i sebe,“ popisovala jednání muže Millerová. Zdůraznila, že mužovo jednání vzbuzovalo u družky strach, že by mohl své hrozby uskutečnit.

Muž se v Olomouci nepohodl s řidičem kamionu, tak mu vystříkal kabinu hasičákem

Krimi

„Na místo se dostavili policisté, kteří podezřelého muže zadrželi. Dále zjistili, že se tohoto jednání dopustil i přesto, že byl za obdobné chování v minulosti uznán vinným. Přečin nebezpečné vyhrožování i přečin výtržnictví řádně zadokumentovali třeboňští policisté,“ upozornila mluvčí.

Nakonec však muž vyvázl z celého incidentu bez trestu a policisté ho museli pustit na svobodu. „Ze strany poškozené družky nebyl dán souhlas s trestním stíháním,“ dodala Millerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám