Hlavní obsah

Mrtvého ze squatu na pražském Strahově vytáhli hasiči automobilovým žebříkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ve squatu na pražském Strahově byl v sobotu večer nalezen mrtvý muž. S vytažením těla z vyššího patra budovy museli pomoci hasiči se svým automobilovým žebříkem.

BEZ KOMENTÁŘE: Tělo mrtvého muže museli z pražského squatu vytáhnout hasiči Video: Novinky

 
Článek

Záchranáři společně s policisty vyjížděli do ulice Na Hřebenkách v sobotu večer. Lékař u muže konstatoval smrt, a na místo tak vyrazili kriminalisté.

„Byl to drogově závislý muž, který s největší pravděpodobností zemřel na předávkování drogami. Cizí zavinění smrti bylo předběžně vyloučeno. Kriminalisté u zemřelého nařídili soudní pitvu,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Richard Hrdina.

Tělo muže ohledal společně s kriminalisty také koroner pražské záchranky. Problém však nastal s vynesením těla ven z budovy. Na místo byli proto povoláni hasiči s výškovou technikou.

„Na žádost záchranné služby jsme k této události vyslali dvě profesionální jednotky, které provedly transport těla,“ sdělila bez dalších podrobností s odkazem na policii mluvčí hasičů Kateřina Suchánská.

Hasiči se převlékli do jednorázových ochranných obleků a tělo mrtvého muže umístili do transportní vany. Pomocí automobilového žebříku pak vanu svezli na zem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám