Hlavní obsah

Motorkář uháněl kolem policejní hlídky na D6 rychlostí 232 km/h

Novinky, luh

Rychlostí přes 200 kilometrů v hodině se o víkendu řítil po dálnici D6 čtyřicetiletý motorkář. Svou jízdou a také tím, že jeho stroj neměl registrační značku, upoutal pozornost policejní hlídky, která ho následně donutila zastavit. Muži nyní hrozí zákaz řízení a pokuta, sdělila ve středu mluvčí policie Kateřina Böhmová.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička motorkářeVideo: Policie ČR

 
Článek

Rychle jedoucího motocyklu si policisté všimli v neděli kolem jedné hodiny odpoledne, řítil se po dálnici D6 ve směru od Karlových Varů na Cheb.

„Už při předjetí policejního vozidla motocyklistou si policisté všimli, že není označen registrační značkou, a začali ho pronásledovat," uvedla policejní mluvčí.

Policisté řidiči naměřili rychlost 232 km/h, povolenou stotřicítku tak překročil zhruba o 100 km/h.

Zastavit motocykl se hlídce podařilo u sjezdu z dálnice na Březovou. Tam řidiči policisté sdělili, že porušil pravidla rychlou jízdou i tím, že jel na vozidle, které není zaregistrované.

„Oba přestupky budou policisté předávat příslušnému správnímu orgánu k došetření. Ve správním řízení hrozí řidiči zákaz řízení na dobu 6 měsíců až 1 rok a pokuta ve výši 5 až 10 tisíc korun,” dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám