Hlavní obsah

Motorkář se v protisměru srazil s dodávkou, kolizi nepřežil

Čtvrteční tragická bilance, kdy na českých silnicích zemřelo sedm lidí, pokračuje i v pátek. Na Zlínsku zemřel po srážce s dodávkou motorkář, na Havlíčkobrodsku nepřežil střet s autem chodec.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustrační foto

Článek

Jednadvacetiletý řidič motocyklu zemřel v pátek ráno po srážce s dodávkou mezi obcemi Sazovice a Tečovice na Zlínsku. Motorkář vjel zatím z neznámých příčin do protisměru, kde narazil do dodávky. Silnice je kvůli nehodě neprůjezdná, policisté dopravu odklánějí, řekl policejní mluvčí Petr Jaroš.

Osmatřicetiletý řidič dodávky byl při nehodě také zraněn, záchranáři jej převezli do nemocnice. V dechu měl podle Jaroše 0,44 promile alkoholu. "Okolnosti nehody se dále vyšetřují," podotkl mluvčí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Chodec zemřel u Ledče nad Sázavou

Chodec zemřel časně ráno po střetu s osobním automobilem na silnici mezi Ledčí nad Sázavou a obcí Habrek na Havlíčkobrodsku. Silnice je průjezdná pouze kyvadlově, provoz na místě řídí policisté.

Další okolnosti nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám