Hlavní obsah

Mladík v Praze v noci lezl na sloup vysokého napětí, zabil ho proud

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Parta mladíků popíjela v úterý časně ráno u Zahradního Města v Praze, když jednoho z nich napadlo vylézt na sloup vysokého napětí. Dopadlo to tragicky. Dvacetiletého muže zasáhl elektrický proud a i přes veškerou snahu záchranářů na místě zemřel.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K události došlo na křižovatce ulic V Korytech a Průhonická. Společně tam popíjela alkohol skupinka mladíků. Jeden z nich krátce po půl šesté ráno vylezl ze zatím neznámých důvodů na sloup vysokého napětí, kde ho zasáhl proud. Utrpěl velmi vážná zranění.

„Případ nám byl ohlášen v 5:40 hod. záchrannou službou. Jejich lékař se ještě mladíka pokoušel resuscitovat, nakonec ale musel konstatovat smrt. Jedná se o dvacetiletého mladého muže, u něhož známe totožnost. Stejně tak policisté ztotožnili další mladé muže, kteří tam byli s ním,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Na místo dorazili kromě policistů a záchranářů také hasiči s automobilovým žebříkem. Případem už se zabývají kriminalisté. Úmrtí mladíka oznámil jeho rodině policejní psycholog.

Reklama

Výběr článků

Načítám