Hlavní obsah

Mladík ujížděl v protisměru po pražské magistrále. Pak se vymlouval na šok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V protisměru po magistrále u Národního muzea uháněl 21letý řidič. Když ho chtěla hlídka zastavit, začal ujíždět. Po dopadení nadýchal více než jedno promile alkoholu.

Ujížděl v protisměru po magistráleVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka strážníků projížděla po magistrále v noci na neděli o uplynulém víkendu. Všimla si stříbrného auta, které vjelo do jízdního pruhu vedoucího do centra, ale v opačném směru. Strážníci se za ním vydali a chtěli ho zastavit.

Muže zadrženého po divoké honičce podezírají vedle loupeže i z vraždy

Krimi

„Řidič ujížděl před hlídkou strážníků místy rychlostí až 130 km/h. Při zběsilé jízdě ignoroval červený signál na semaforech a závěr své jízdy zakončil nebezpečným zastavením,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Zběsilá honička v ulicích Prahy skončila nehodou

Krimi

Mladík zastavil v ulici Ludvíka Svobody a již tušil, že si zadělal na problémy. Hlídka u něj provedla dechovou zkoušku. „Nadýchal více jak 1 promile. Proč neuposlechl pokynu strážníků k zastavení, vysvětlil 21letý mladík tím, že se lekl a pak měl šok,“ konstatovala mluvčí.

Případ se převzala policie kvůli podezření ze spáchání trestného činu.

Reklama

Výběr článků

Načítám