Hlavní obsah

Mladík ujížděl policistům na babetě. Neujel a nadýchal dvě promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Mladíka na babetě stíhali v sobotu večer policisté na Náchodsku. Po zadržení nadýchal dvě promile alkoholu.

Opilý babetista ujížděl policejní hlídceVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka chtěla mladého muže na babetě zastavit v Červeném Kostelci kolem půl jedenácté večer. Muž v jednu chvíli zastavil, ohlédl se za policisty a začal opět ujíždět.

„Vydal se po ulici Náchodská, dále různými uličkami, kde projel i jednosměrkou, a nakonec ztratil orientaci, najel do areálu jedné firmy, kde kvůli plotu již nemohl dále pokračovat. Z babety seskočil a chtěl se dát na útěk,“ popsala mluvčí policie Iva Kormošová.

Policisté na Děčínsku stíhali neplatiče. Havaroval do potoka

Krimi

Neměl však kam utéct, a tak dal ruce na hlavu a vzdal se. Dechová zkouška podle mluvčí ukázala více než dvě promile alkoholu v dechu. Policie následně zjistila, že 25letý mladík vypil pět piv a tři deci tvrdého alkoholu.

Řidička zběsile ujížděla policii od Plzně až do Prahy. Po zastavení si chtěla zapálit roušku

Krimi

„V rejstříku trestů má již tři záznamy o uložení zákazu řízení všech motorových vozidel, kdy poslední z nich vypršel na podzim loňského roku. Muže nyní čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což může být odsouzen až k ročnímu vězení,“ doplnila Kormošová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám