Hlavní obsah

Mladík si domluvil sex se ženou. Když si to rozmyslela, měl ji znásilnit

Právo, pem
Olomouc

Trestní stíhání devatenáctiletého mladíka, který měl letos v lednu znásilnit v Olomouci šestadvacetiletou ženu, zahájili v těchto dnech olomoučtí kriminalisté. Hrozí mu až deset let za mřížemi. Stíhán je na svobodě. Právu to ve čtvrtek řekla policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

Případ se odehrál už v lednu, policie o něm informovala ve čtvrtek. Poškozená žena se tehdy náhodně s mužem seznámila na hlavním železničním nádraží v Olomouci. Dvojice se po krátké konverzaci měla dohodnout na sexu, za který měl mladík zaplatit.

Žena nakonec změnila názor a muži sdělila, že si vše rozmyslela a pohlavní styk nechce. Ten se však s odmítnutím nedokázal smířit a ženu měl násilně odvléct na odlehlé místo.

Muž na Klatovsku měl znásilnit svou přítelkyni

Krimi

„Poté došlo k souloži proti její vůli. Ve chvíli, kdy docházelo k aktu, měl kousek od dvojice projíždět cyklista. Žena využila situace a začala křičet o pomoc, čehož se násilník zalekl a pustil ji. Zcela nahá utekla na nedalekou benzinovou čerpací stanici, na které požádala personál o pomoc a přivolání policie,“ uvedla Vaňharová.

Poslanci chtějí zpřísnit tresty za znásilnění. A změnit jeho definici

Domácí

Pátrání po násilníkovi se podle ní rozjelo ihned, ale mladík byl dopaden až po dvou měsících.

Reklama

Výběr článků

Načítám