Hlavní obsah

Mladík s 3,6 promile a bez řidičáku dvakrát boural v Budějovicích, čeká ho obvinění

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Hned dvakrát naboural v neděli večer mladík pod vlivem alkoholu v Českých Budějovicích při jízdě autem, do jehož řízení se pustil přesto, že nemá řidičák. Skončil v policejní cele a bude obviněn z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo v Hosínské ulici, když mladík (věk policie neupřesnila) jel po 21. hodině autem značky Škoda Fabia a narazil do zaparkovaného nákladního vozidla Renault. Pak z místa odjel, během pár minut objel několik ulic a vrátil se zpět na původní místo, kde naboural do vrat u domu.

Opilý řidič vjel v Českých Budějovicích na chodník. Zastavil ho až sloup

Krimi

„Díky svědectví spoluobčanů byla na místo vyslána hlídka, která muže zajistila,” sdělil v úterý mluvčí policie Milan Bajcura.

Opilá žena ležela před českobudějovickou střední školou. Nadýchala přes čtyři promile

Krimi

Přístrojem Dräger policisté zjistili, že má muž v dechu více jak 3,6 promile. „Po pár minutách opakovaným testem se alkohol mírně zvýšil,“ pokračoval mluvčí.

Přišla na odbor péče o dítě, nadýchala téměř pět promile

Krimi

„Policisté z dopravní policie během vyšetřování nehody zjistili, že muž nemá řidičské oprávnění, proto ho dle trestního řádu zadrželi a převezli do policejní cely. Zde ho prohlédl lékař a stanovil, že je schopen pobytu v uvedeném zařízení,“ dodal Bajcura s tím, že po celkovém vystřízlivění muže lze očekávat sdělení podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám