Hlavní obsah

Mladík kvůli drahému alkoholu rozbil vzteky výlohu. Prodavač ho zpráskal tyčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Předražený alkohol se nelíbil ve čtvrtek večer 18letému zákazníkovi prodejny v centru Prahy, a tak si ulevil ranou pěstí do výlohy. Prodavač v reakci na to vzal železnou tyč a ztloukl ho. Začínající bitce nakonec zabránil strážník, který jel okolo.

BEZ KOMENTÁŘE: Rvačka v centru PrahyVideo: MP Praha

 
Článek

Mladý cizinec si chtěl koupit alkohol ve večerce v ulici Perlová. Když uviděl ceny, udeřil pěstí do výlohy a měl do ní také kopnout.

„Na to obsluha prodejny zareagovala tím, že za ním vyběhla ven. Jeden z nich se oháněl dlouhou černou tyčí, druhý plastovou přepravkou na lahve s nápoji. Při rvačce nespokojený zákazník utrpěl tržnou ránu na hlavě a krvavé poranění nohy,“ sdělila mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Foto: MP Praha

Tyč, kterou obsluha bila mladíka

Než se stačila bitka trojice vyhrotit, jel okolo strážník městské policie. Přivolal posily a vyzval aktéry rvačky, aby se přestali napadat. Zároveň informoval záchrannou službu.

„Strážníci obsluhu prodejny omezili na osobní svobodě. Oba muže pak hlídka převezla na služebnu Policie ČR, kde si je převzal pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví službu konající policista,“ shrnula Seifertová. Mladíka sanitka převezla do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám