Hlavní obsah

Mladík dal pěstí učiteli, ten upadl do bezvědomí

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Případ hrubého útoku mladistvého studenta na učitele vyšetřují policisté v Olomouci. Mládenec, s nímž byly v minulosti výchovné problémy, udeřil svého mistra pěstí do obličeje takovou silou, že muž upadl na zem a ztratil vědomí.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

O případu, který se stal 30. dubna, informovala ve čtvrtek mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR v Olomouci Marie Štrbáková. „K napadení došlo kolem 14.30 po vyučování v prostorách školy na ulici Rooseveltova v Olomouci. Napadený učitel po útoku upadl na zem a následně se ocitl v bezvědomí,“ popsala událost policejní mluvčí.

Incidentu byli podle Štrbákové přítomni dva další žáci. „Ti ihned přivolali pomoc. Učitel byl převezen rychlou záchrannou službou k ošetření do nemocnice,“ doplnila mluvčí.

„Policisté zahájili proti mladému útočníkovi trestní řízení. Podezírají ho ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. Útočník je ve věku mladistvého. S ohledem na tuto skutečnost nelze poskytnout bližší informace,“ sdělila Štrbáková.

Agresivního mladíka, který byl již předtím ze školy podmíněně vyloučen, už škola vyloučila definitivně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám