Hlavní obsah

Mladík chtěl potají natočit sprchující se studentku na kolejích v Brně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Pokus natočit potají na mobilní telefon sprchující se studentku mladíkovi na kolejích v Brně nevyšel. Dívka si dvacetiletého muže všimla a „šmíráka“, který se snažil utéct, pak zadržel jiný student. Policie počínání voyeura kvalifikovala jako přestupek. O případu v pátek informoval mluvčí policie Pavel Šváb.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Muž se pokoušel na kolejích v dámských sprchách pořídit záznam sprchující se ženy. Ta si však po chvíli všimla ruky s mobilním telefonem,“ popsal Šváb.

Žena se pak vydala chlípníka hledat. „Nakonec ho našla společně se známou pro změnu v pánských sprchách, kde se ukrýval v trenýrkách a s batohem,“ uvedl Šváb.

Po krátké potyčce se podařilo 20letému mladíkovi utéct na chodbu, kde ovšem narazil na procházejícího studenta, který ho zadržel a předal policistům.

„Případ dvacetiletého muže ze severní Moravy byl vzhledem ke všem okolnostem posouzen jako přestupek. Muži jsme zajistili mobilní telefon, se kterým čin spáchal. Ten společně se spisem poputuje k přestupkové komisi,“ konstatoval mluvčí policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám