Hlavní obsah

Místo nákupu se muž ve večerce ukájel mezi regály

Novinky, kub
Praha

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který se koncem října obnažoval v jedné z večerek v Praze 6. Podle vyšetřovatelů chtěl po prodavačce, aby se ho rovněž dotýkala v rozkroku. Incident zachytily bezpečnostní kamery, záznam v pátek zveřejnila policie. Muž je podezřelý z pokusu o znásilnění.

Policie hledá muže, který se obnažoval ve večerceVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté po muži pátrají od 29. října, dosud se ho ale nepodařilo najít, žádají proto veřejnost o pomoc s jeho identifikací.

Muž přišel do večerky v Bělohorské ulici kolem poledne.

„Solidně vypadající muž si to rovnou namířil do zadní místnosti prodejny, kde jsou regály s čisticími prostředky. Tam si vybíral konkrétní produkt, přičemž si tuto činnost zpříjemňoval masturbací svého obnaženého penisu,“ popsal situaci mluvčí policie Tomáš Hulan.

Bezpečnostní kamery zachytily, jak muž v této činnosti pokračoval i při přecházení mezi regály. Za chvíli ale přivolal prodavačku, aby mu prý pomohla vybrat čisticí prostředek. „To samozřejmě byla ale pouhá zástěrka toho, co po ní ve finále skutečně požadoval. Ženě totiž v určitou chvíli chytl nečekaně její ruku, kterou se pokusil si dát do svého rozkroku, kde měl stále ještě obnažený penis. Prodavačka se naštěstí muži vysmekla a utekla za pokladní pult,“ uvedl mluvčí.

Využil zmatku a zmizel

Muž šel za ní a snažil se konflikt urovnat a zaskočené prodavačce se omlouval. „Byl notně roztržitý, asi proto si možná neuvědomil, že současně s omluvou si přímo před poškozenou ‚uklízí své nádobíčko‘ zpět do kalhot a zapíná poklopec,“ sdělil Hulan.

Prodavačka ale byla událostí pohoršena a zavolala svého spolupracovníka. V tu chvíli ale nastal u pokladny zmatek, čehož muž podle policie využil a z večerky utekl.

Kriminalisté případ vyšetřují jako pokus o znásilnění, podezřelému hrozí až pět let vězení. „Pokud muže na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jeho totožnost, případně místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ dodal Hulan.

Reklama

Výběr článků

Načítám