Hlavní obsah

Milionové přepadení v centru Prahy, lupiči po sobě nechali skútry a koloběžku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Elektrické skútry a koloběžku po sobě nechali lupiči, kteří podle kriminalistů vykradli v sobotu hodinářství v centru Prahy. Ukazují to záběry pořízené agenturou Aktu.cz z míst týkajících se vyšetřování. Policie stále pátrá po trojici podezřelých mužů, které zachytila bezpečnostní kamera, když v obchodě rozmlátili vitríny a sebrali zboží za zhruba 20 milionů korun.

Po lupičích z centra Prahy se našly skútryVideo: Aktu.cz

 
Článek

Prodejnu luxusních hodinek v Široké ulici přepadli neznámí lupiči v centru Prahy v sobotu odpoledne.

Policisté pak zveřejnili video zachycující pachatele při ozbrojené akci, která připomínala záběry z akčního filmu. Škoda se pohybuje v milionech.

Škoda po vyloupeném hodinářství je 20 milionů. Lupiči dál unikají

Krimi

Lupiči podle Aktu.cz dojeli do ulice Karolíny Světlé nedaleko Smetanova nábřeží v blízkosti řeky Vltavy, která je od ulice, kde došlo k loupeži, vzdálená zhruba půl kilometru vzdušnou čarou.

Podle policie po sobě nechali nejméně dva skútry a jednu koloběžku.

Bezpečnostní kamera zachytila přepadení pražské prodejny luxusních hodinek.Video: Policie ČR

Parta lupičů přepadla luxusní prodejnu kolem 17. hodiny. Na záběrech bezpečnostní kamery bylo vidět, jak podezřelí vtrhli do hodinářství, přičemž jeden držel dveře a další dva pomocí velkých palic rozbíjeli vitríny s bezpečnostním sklem, ve kterých byly hodinky.

Stovky tisíc korun sebral lupič z banky v Praze, zachytila ho kamera

Krimi

Podle vyšetřovatelů lupiči nemluvili česky a byli ozbrojeni střelnými zbraněmi. Dva z nich po přepadení odjeli na elektrickém skútru.

Foto: Aktu.cz

Po lupičích z centra Prahy se našly skútry.

Po podezřelých policie stále pátrá a veškeré informace k případu a případná svědectví očekává na lince 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám