Hlavní obsah

Škoda po vyloupeném hodinářství je 20 milionů. Lupiči dál unikají

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie již vyčíslila celkovou škodu způsobenou přepadením hodinářství v centru Prahy. Lupiči si odnesli zboží za 20 milionů korun. Policisté po nich zatím bezvýsledně pátrají.

Bezpečnostní kamera zachytila přepadení pražské prodejny luxusních hodinekVideo: Policie ČR

 
Článek

„Tři maskovaní muži si odnesli zhruba 75 hodinek v celkové hodnotě 20 milionů korun. Po podezřelých policisté intenzivně pátrají,“ řekl v neděli Novinkám mluvčí policie Richard Hrdina.

Scéna jak z akčního filmu. Milionovou loupež v centru Prahy zachytila kamera

Krimi

Dotaz Novinek, zda lupiči mohli utéct do zahraničí, mluvčí nekomentoval s odkazem na probíhající vyšetřování. Žádné další informace policie momentálně ke zveřejnění nemá.

Foto: Aktu.cz

Lupiči odnesli hodinky za několik milionů korun.

Lupiči přepadli luxusní prodejnu v Široké ulici v sobotu kolem páté hodiny odpoledne. Policie večer zveřejnila video z loupeže, na kterém lze vidět, jak tři lupiči vtrhli do hodinářství.

Přepadené hodinářství v centru PrahyVideo: Aktu.cz

Jeden držel dveře a další dva muži pomocí velkých palic rozbíjeli vitríny s bezpečnostním sklem, ve kterých byly ukryty hodinky. Ty následně rychle ukládali do připravených tašek.

Podle policie lupiči nemluvili česky a byli ozbrojeni střelnými zbraněmi. Odjeli na elektrické skútru a koloběžce, které policisté našli. Po podezřelých však nadále pátrají. Informace o podezřelých přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Tři maskovaní cizojazyčně hovořící muži přepadli prodejnu luxusních hodinek v Široké ulici v Praze 1

Reklama

Výběr článků

Načítám