Hlavní obsah

Milimetry od smrti: Muž bodl soka nožem s 20cm čepelí

Novinky, kub
Praha

Z pokusu o vraždu obvinili v minulých dnech pražští kriminalisté 54letého muže, který podle vyšetřovatelů v hádce bodl 31letého soupeře. Napadený muž skončil v nemocnici s vážným zraněním. Násilník muže podle policie bodl dlouhým nožem do břicha a těsně minul životně důležité orgány.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal 25. prosince v ulici Zacharská v Praze 9. Muži se prý nejdřív hádali, konflikt postupně přerostl ve rvačku. „Potyčku nakonec ukončil starší z mužů poměrně nesmlouvavě tak, že bodl svému sokovi nůž s téměř dvaceticentimetrovou čepelí do břicha,“ sdělil mluvčí policie Tomáš Hulan.

Záchranka zraněného muže přepravila do nemocnice. Čepel nože minula podle vyšetřovatelů jen o několik málo milimetrů životně důležité orgány.

„Pokud by byly zasaženy, nastala by, dle tvrzení lékařů, u zraněného smrt během několika málo minut,“ dodal Hulan s tím, že obviněnému hrozí až osmnáctileté vězení.

V Modřanech se muž zabarikádoval v bytě, policisté ho zadrželiVideo: Aktu.cz

Kriminalisté v Praze řešili o svátcích rovněž další případ, kde padlo obvinění z pokusu o vraždu. Osmatřicetiletý syn podle kriminalistů vážně zranil nožem svou matku v Modřanech. Když se pak zabarikádoval v bytě, dostala ho ven zásahová jednotka policie. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám