Hlavní obsah

Měl jsem čtyři deci vína, sdělil hlídce řidič. Nadýchal čtyři promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Čtyři promile alkoholu nadýchal minulý týden 37letý řidič v Brně. Byl tak opilý, že mu hlídka musela pomoct s vytažením občanského průkazu z peněženky.

Řidič nadýchal čtyři promileVideo: Policie ČR

 
Článek

Podivně jedoucí auto, které v protisměru ohrozilo dva vozy, zaregistrovali strážníci na jihu Brna minulý čtvrtek. Hlídka se ho pokusila zastavit, ale řidič ještě nějakou chvíli pokračoval v jízdě, než si všiml majáků.

Namol opilá řidička s dětmi v autě nabourala a odjela

Krimi

„Problémy neměl jen s řízením, ale také s hledáním dokladů. S vytažením občanského a řidičského průkazu mu hlídka musela pomoci, protože se je opakovaně snažil vysunout zašitou stranou přihrádky v peněžence,“ sdělil mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Namol opilé matce odebrali dítě přímo na ulici v Praze

Krimi

Muž tvrdil, že měl jen čtyři deci vína. Při dechové zkoušce ale opakovaně nadýchal okolo čtyř promile. Muže si proto převzala policie, která ho podezřívá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě uznání viny může být soudem potrestán odnětím svobody až na jeden rok, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti až na dobu dvou let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám