Hlavní obsah

Matku roky bil a zavíral s desítkami psů. Muž z Chebska skončil ve vazbě

Cheb

Hned z několika trestných činů kriminalisté obvinili 38letého muže z Chebska. Přes deset let měl týrat svou matku, pěstoval marihuanu, policie při domovní prohlídce navíc našla desítky psů v mizerných podmínkách. Soud poslal podezřelého do vazby.

Policie našla při domovní prohlídce desítky psůVideo: Policie ČR

 
Článek

Karlovarští kriminalisté muže obvinili z výroby drog, týrání osoby žijící ve společném obydlí a z vydírání.

„Od roku 2009 až do současnosti měl ve společné domácnosti svou matku týrat. Opakovaně ji měl fyzicky napadat, házet po ní různé předměty, vulgárně jí nadávat a zakazovat jí vycházet z domu,” informovala v úterý o případu mluvčí policie Kateřina Pešková.

Nechala umírající matku týdny se zlomeninou a proleženinami. Za týrání dostala 7,5 roku

Krimi

Marihuanu muž podle vyšetřovatelů pěstoval od roku 2011 a prodal ji do letošního ledna v několika tisících případů. Celkem se mělo jednat o zhruba 3,5 kilogramu za dohromady téměř 700 000 korun.

„Navíc měl opakovaně za užití násilí nebo pohrůžky nutit svou šedesátiletou matku k předávání marihuany konkrétním osobám,” upřesnila mluvčí.

Mladík bil družku do hlavy a zavíral ji doma v Sokolově, po vykázání ji rdousil

Krimi

Kriminalisté při domovní prohlídce navíc našli v bytě přes třicet psů, které si převzala odchytová služba z Mariánských Lázní. „V této věci kriminalisté provádí šetření pro podezření ze spáchání trestného činu chov zvířat v nevhodných podmínkách,” zmínila Pešková.

Foto: Policie ČR

Policie našla při domovní prohlídce desítky psů

Soud poslal obviněného po návrhu policie a státního zastupitelství do vazby. V případě prokázání viny mu hrozí až deset let vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám