Hlavní obsah

Matce v Hradci ujel kočárek s dítětem do Labe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Dítě v kočárku sjelo v úterý matce do Labe v Hradci Králové. Stalo se tak ve chvíli, kdy se 23letá žena ohnula pro brýle. Dítě zachránila, kočárek vytáhli až policisté.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Matka byla v úterý odpoledne u Hučáku v Hradci se svým desetiměsíčním synem. V jednu chvíli jí na zem upadly brýle, a když se ohnula, ujel jí kočárek. Snažila se ho ještě zachytit, ale nepovedlo se jí to. Vrhla se proto za ním do vody.

„Dítě se jí ve vodě podařilo zachytit, ale kočárek už ne. Maminka se svým synem byla převezena do hradecké fakultní nemocnice na vyšetření. Policisté následně společně s hasiči vytáhli z řeky kočárek s dalšími věcmi,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Policisté u ženy provedli dechovou zkoušku, která byla negativní. Policisté případ prověřují, ale vše nasvědčuje tomu, že došlo k nešťastné náhodě. „Provedeme na kočárku ohledání brzd, a pokud bude třeba, podrobíme je znaleckému zkoumání,“ konstatovala Kormošová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám