Hlavní obsah

Maďar s kombajnem na Jihlavsku poškodil vozy cizinců

Právo, Jana Pechová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Doslova mezinárodní roztržku museli řešit dopravní policisté z Jihlavska v neděli u obce Vílanec. Maďar s kombajnem tu pomačkal auta před sebou i za sebou a shodou okolností nepatřilo ani jedno tuzemcům. Čeští strážci zákona tak neměli jednoduchou úlohu. Informovala o tom jejich mluvčí Jana Kroutilová.

Článek

Kuriózní nehoda se stala v neděli před osmou hodinou večer. Maďara za volantem řezačky na kukuřici předjela Ruska ve voze značky Mercedes Benz. Ta však byla přinucena v následném stoupání kvůli provozu před sebou zpomalit a šofér v kombajnu do ní zezadu narazil.

V nastalém zmatku se pokusil vyřešit situaci couváním, přehlédl však Ford tranzit za sebou a zkomplikoval tak další cestu Litevci za jeho volantem.

Nikdo z účastníků nehody nebyl zraněn a všichni byli střízliví. Škoda na oboustranně obouchaném kombajnu se odhaduje na 70 tisíc korun, vozidla dalších účastníků si vyžádají opravy za 115 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám