Hlavní obsah

Lupiči přepadli klenotnictví v Teplicích a utekli

Právo, Novinky, koc, ok, jap
Teplice
Aktualizováno

Policie zasahuje v Teplicích u přepadeného klenotnictví v centru města. Podle posledních informací od policie lupiči utekli před příjezdem policistů. Informace o rukojmích se nepotvrdily.

BEZ KOMENTÁŘE: Zákrok policie v TeplicíchVideo: Pro Novinky Zhanna Zimnukhová

 
Článek

Přepadení se odehrálo v Krupské ulici před jedenáctou hodinou dopoledne. Podle reportéra Práva, který je na místě, místo uzavřelo několik desítek policistů a mířila tam také zásahová jednotka z Ústí nad Labem, protože panovala obava, že lupiči mají rukojmí.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadené klenotnictví v TeplicíchVideo: Karel Otcovský, Právo

„Došlo k přepadení klenotnictví, pracujeme s verzí, že pachatelé byli čtyři. Před příjezdem policie utekli, nedošlo k žádnému zranění, ať už zaměstnanců, nebo zákazníků, kteří byli uvnitř,“ řekl Právu náměstek ředitele krajské policie Zbyněk Dvořák s tím, že rukojmí lupiči nevzali.

Náměstek ředitele policie k přepadení v TeplicíchVideo: Karel Otcovský, Právo

Podle něj byli pachatelé zřejmě muži a byli ozbrojeni. Lupiči odnesli cennosti a policie nyní celou škodu vyčísluje. Kriminalisté vyslýchají svědky a zajišťují stopy.

Kolem poledne podle reportéra policie otevřela uzavřené náměstí, zavřená zůstala pouze ulice Krupská. Nad městem létá vrtulník policie.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Přepadené klenotnictví v Teplicích

Reklama

Výběr článků

Načítám