Hlavní obsah

Lupič z pražského Albertu si peníze odnesl v igelitce. Policie zveřejnila video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie v pátek dopoledne zveřejnila video s podezřelým z přepadení supermarketu Albert v Praze 10. Podle kriminalistů jde o mladého muže, který byl maskovaný šálou a ozbrojený pistolí. Odnesl si několik tisíc korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž podezřelý z přepadení AlbertuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Muž s kořistí v igelitové tašce utekl neznámo kam. Přepadená žena zalarmovala tísňovou linku a operátorovi předala zevrubný popis pachatele. Po lupiči tak začaly pátrat nejbližší policejní hlídky i speciálně vycvičený pes, avšak bezúspěšně,“ uvedla mluvčí policie Andrea Zoulová.

Kriminalisté následně zajistili kamerové záznamy, které policie nyní zveřejnila. Muž ve věku 20–25 let byl vysoký cca 160–165 centimetrů, štíhlé postavy a hovořil česky. Měl tmavé kalhoty, bundu s kapucí, sportovní obuv, tmavé rukavice a v obličeji se maskoval šálou.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z přepadení

Policie na lince 158 uvítá jak svědectví vedoucí k totožnosti podezřelého, tak informace k samotné loupeži. Přepadení se odehrálo chvíli před uzavřením obchodu v ulici Bratislavská. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Neznámý pachatel přepadl supermarket v Praze 10Video: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám