Hlavní obsah

Lupič v masce vrásčitého muže přepadl benzinku v Praze

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté pátrají po lupiči, který přepadl benzinku v Kobylisích. Obsluze hrozil střelnou zbraní a utekl s hotovostí a cigaretami, které cestou poztrácel, když se zachytil do ostnatého drátu. Policie zveřejnila záznam z bezpečnostní kamery.

Přepadení benzínky v Praze 8Video: Policie ČR

 
Článek

Neznámý pachatel přepadl benzinku v Ústecké ulici 7. října večer. Na obsluhu namířil krátkou střelnou zbraň, která podle vyšetřovatelů odpovídala svým vzhledem pistoli Beretta.

„Chtěl po obsluze, ať mu vydá peníze z pokladny, a zároveň se přesunul do prostoru za prodejní pult, kde si otevřel zásuvku pokladny s hotovostí. Z té pak uloupil několik tisíc korun a z pod pultu několik kartonů cigaret. I s lupem se dal na útěk,” sdělil v pondělí mluvčí policie Jan Daněk.

Za benzinkou muž přehlédl ostnatý drát, o který zakopl, a poztrácel několik krabiček cigaret.

Muž s nožem přepadl v Praze benzínku, čerpadlářka myslela, že si dělá legraci

Krimi

„Pachatel byl ve věku okolo 25 až 30 let, štíhlé 180 cm vysoké postavy a při přepadení mluvil plynule česky bez přízvuku a vad řeči. Na obličeji měl masku vrásčitého muže a z pod čepice mu koukaly dlouhé světlé vlasy,” doplnil Daněk.

Kriminalisté případ vyšetřují jako loupež a při pátrání se obracejí na veřejnost s prosbou o případná svědectví. „Jestliže k případu máte nějaké informace, kontaktujte linku 158,” dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám