Hlavní obsah

Letící lahev vodky zasáhla v Praze muže na koloběžce, policie hledá punkera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrá po vrhači lahve, který u pražského Anděla trefil projíždějícího muže na koloběžce. První pomoc mu poskytli svědci, podezřelý muž jen řekl, aby si dal pozor na koloběžku.

Muže na koloběžce trefila lahevVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se odehrál loni v listopadu, policejní mluvčí Jan Daněk o něm informoval až nyní, protože dosavadní výslechy je k vrhači nedovedly.

„Muž, který stál na ulici, sebral ze země lahev vodky, kterou hodil do silnice. V ten okamžik místem projížděl muž na koloběžce, kterého trefil do hlavy a způsobil mu zranění v obličeji,“ vylíčil Daněk.

Vržený kámen zranil na pražské Florenci batole v kočárku

Krimi

Pomoc se zraněnému dostala od kolemjdoucích, nikoliv od podezřelého. Ten k němu přišel a podle policie jen ironicky řekl, ať si dává pozor na koloběžku, nebo mu ji někdo ukradne. Pak odešel.

Policisté našli muže, který byl ve společnosti vrhače, ale jeho výslech nepřinesl informace k totožnosti podezřelého. Podle svědka podezřelý mluvil česky bez přízvuku. „Měl světlé vlasy střižené takzvaně na pankáče. Mohlo by se jednat o narkomana nebo alkoholika,“ doplnil Daněk.

Za ublížení na zdraví a výtržnictví mu hrozí až tři roky ve vězení. Informace k podezřelému přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám