Hlavní obsah

Letecké záběry: Řidič porsche projel kolonu za sanitkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Čtvrteční nehoda kamiónů na Štěrboholské radiále zablokovala dopravu na několik hodin. Řidiči trpělivě čekali na její odklizení a uvolnění komunikace, až na jednoho. Řidič luxusního vozu porsche naprosto ignoroval situaci a mezi auty kličkoval drze za projíždějící sanitkou.

Porsche jelo v koloně za sanitkouVideo: PČR

 
Článek

Řidič se dopustil řady přestupků. Zneužil odstavný pruh, nepoužíval blinkry a svému chování nasadil korunu, když se „pověsil” za projíždějící sanitku. Byl přesvědčený, že kolonu bez problémů projede. Měl ale smůlu.

Toto porušení několika pravidel silničního provozu mu nebylo nic platné. Sanitka totiž zastavila u nehody a s ní musel zastavit i řidič porsche. Když mu policisté sečetli jeho hříchy a měl dostat pokutu, bránil se, že nic neprovedl.

Případ se bude řešit ve správním řízení na pražském magistrátu a je možné, že řidič bude mít hříchů ještě víc. Podle mluvčího pražské policie Tomáše Hulana se záběry vyhodnocují a s největší pravděpodobností se při podrobnějším studiu záběrů najde přestupků více.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám