Hlavní obsah

Labe v Pardubicích léta skrývalo vrak kradeného seatu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Hasiči a potápěči v pátek vyzvedli z Labe v Pardubicích vrak auta, které leželo na dně řeky. Policii k objevu přivolali dělníci opravující most. Policisté vozidlo několik let vedli jako odcizené.

Foto: Policie ČR

Seat ležel na dně Labe přes čtyři roky

Článek

Vrak u mostu Kpt. Bartoše objevili dělníci, kteří pracovali na mostních pilířích.

„Vozidlo bylo prázdné, a tak bylo na potápěčích a hasičích, aby ho bezpečně vyzvedli na břeh,“ sdělila mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Dno Pacifiku vydalo jedno ze svých tajemství

Muži

Mluvčí policie Dita Holečková uvedla, že se jednalo o auto značky Seat Cordoba. „Je v evidenci odcizených vozidel od srpna roku 2015,“ upřesnila.

Okolnosti, za jakých se auto dostalo do řeky, bude policie prověřovat.

Foto: Policie ČR

Vrak auta v Pardubicích

Od mostu pak hasiči vyrazili ještě k dalšímu zásahu. V Lázních Bohdaneč skončil řidič s dodávkou po nehodě v Opatovickém kanálu.

„Vozidlo bylo zhruba do poloviny potopené. Řidiči se povedlo dostat se ven z dodávky. Hasiči řidiče začali ošetřovat a hned po příjezdu záchranné služby byl předán do jejich péče,“ dodala mluvčí hasičů s tím, že bourané auto její kolegové vytáhli pomocí jeřábu.

Reklama

Výběr článků

Načítám