Hlavní obsah

Kuriózní nehoda v Praze. Fabia skončila na střeše, část posádky utekla

Právo, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní nehoda se stala v sobotu večer v pražských Řepích. Při couvání se převrátil řidič se Škodou Fabií na střechu. Podle svědků pak tři lidé ze čtyřčlenné posádky z místa nehody utekli pryč.

BEZ KOMENTÁŘE: Převrácené auto v pražských ŘepíchVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v Socháňově ulici, poblíž jednoho z panelových domů. Podle svědků měl řidič fabie couvat, přitom ale narazil do zábradlí a s vozem se převrátil na střechu. Tři lidé pak podle nich po vystoupení z převráceného vozu utekli neznámo kam.

"V současné době vyšetřujeme havárii osobního vozu, který skončil převrácený na střeše. Ve voze byl zraněn muž, který skončil v péči záchranářů. Dechová zkouška na alkohol u něj byla negativní. Několik lidí z místa nehody uteklo," sdělil policejní mluvčí Jan Rybanský.

Policisté společně se strážníky začali po účastnících nehody okamžitě pátrat, ovšem bezvýsledně. Zraněného muže záchranáři převezli do nemocnice. Okolnosti nehody i nadále vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám