Hlavní obsah

Krádež stovek tisíc korun v Praze. Vytipované ženě muž propíchl pneumatiku a strhl jí batoh

Praha

O více než 600 tisíc přišla při krádeži žena, kterou si podle policie vytipoval zloděj a jeho komplic v pražských Holešovicích. Muž ženě propíchl pneumatiku u auta a pak jí strhl z ramene batoh s penězi a dalšími věcmi. Podezřelého zachytila bezpečnostní kamera, policie po něm pátrá.

Krádež batohu se stovkami tisíc korunVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal již v polovině března, podezřelou dvojici se ale dosud nepodařilo najít, policie proto žádá veřejnost o spolupráci při pátrání. O případu v pondělí informoval mluvčí policie Richard Hrdina.

Žena se v Praze snažila zadržet zloděje na útěku. Poslal ji k zemi

Krimi

„Kolem jedenácté hodiny dopolední si neznámý muž v Dělnické ulici v Praze 7 vyhlédl poškozenou na ulici a v momentě, kdy odešla od svého auta, tak jí propíchl pneumatiku, aby nemohla odjet. Poté ženu následoval a pozoroval místo, kam zašla. Po několika minutách, když se vracela ke svému vozidlu, byl neznámý muž již připravený kousek opodál,” sdělil Hrdina.

Drzého kapsáře zachytila kamera. Seniora v obchodě okrádal dlouhou půlminutu

Krimi

Když žena sedla do auta, zloděj podle vyšetřovatelů na druhé straně vozu otevřel dveře a batoh, který měla pověšený přes rameno, jí vytrhl. Pak utekl do vedlejší ulice Osadní, kde už na něj čekal komplic v nastartovaném vozidle, načež odjeli neznámo kam.

Žena přišla o platební karty, doklady a dioptrické brýle, v batohu ale také měla přes 660 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Krádež batohu se stovkami tisíc korun

„Kriminalisté šetřením zajistili kamerový záznam, na kterém je podezřelý muž zachycen, jak poškozenou vyhlíží v místě, kam zašla. Pokud muže poznáváte, nebo máte k případu jakékoliv užitečné informace, kontaktujte prosím linku 158,” dodal Hrdina s tím, že jeho kolegové případ vyšetřují jako krádež a neoprávněné opatření platebního prostředku, za což podezřelým hrozí až pětileté vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám