Hlavní obsah

Kovboj tasil na strážníka v Praze slzný plyn, pak vytáhl revolver

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Slzný sprej použil ve čtvrtek muž v klobouku na pražské Zbraslavi proti strážníkovi, který s ním chtěl řešit přestupek. Když se mu strážník ubránil, vytáhl muž revolver, jehož použití si ale následně rozmyslel a vzdal se. Případem se zabývá policie.

Muž na strážníky vytáhl revolverVideo: MP Praha

 
Článek

Muž upoutal strážníkovu pozornost ve čtvrtek dopoledne tím, že nedaleko zastávky močil na ulici. Strážník s ním chtěl banální přestupek vyřešit, ale dočkal se agresivního odporu.

Nejprve přišla sprška sprostých slov a pak, když chtěl muž odejít a hlídka ho vyzvala, aby zastavil, použil proti strážníkovi slzný plyn.

Senior v Praze kradl peněženky i matkám z kočárků. Odhalily ho kamery

Krimi

„Naštěstí zasáhl jen část hrudníku a skla brýlí. Vzápětí byl stejný prostředek použit strážníkem proti pachateli a strážník okamžitě požádal o posilu. Přestože donucovací prostředek skončil, kde měl, tedy v očích, muž se stále nechtěl 'vzdát' a vytáhl z kapsy střelnou zbraň tvaru malého revolveru,“ popsala mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Žena z Prahy nabízela mobily a hodinky. Po zaplacení zálohy přestala komunikovat

Krimi

Strážník na muže namířil svou pistoli a vyzval útočníka k odložení zbraně. Po příjezdu další hlídky se muž vzdal a nechal si nasadit pouta. Při prohlídce u něj navíc našli čtyři nože a elektrický paralyzér.

Zda byla střelná zbraň funkční a zda ji měl legálně, nyní prověřuje policie, která si 53letého muže odvezla na policejní stanici.

Foto: MP Praha

Muž na strážníky vytáhl revolver

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám