Hlavní obsah

Kouzelnický trik v podání dvou zlodějek: Prodavače připravily o tisícovku

Novinky, lsi
Brno

Dvě ženy z Brněnska použily trik, díky kterému okradly prodejce v pojízdné masně. Vybraly si zboží, zaplatily dvoutisícovou bankovkou, maso následně odmítly převzít a chtěly zpět peníze. Z prodavače ale vytáhly vždy o tisíc korun více. Fintu zkusily dvakrát a pokaždé úspěšně.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvě zlodějky okradly prodavačeVideo: Policie ČR

 
Článek

Dvojici zlodějek při krádežích zachytily bezpečnostní kamery. „Vybraly si zboží a zaplatily dvoutisícovou bankovkou. Pak si ale údajně předražený nákup odmítly převzít a požadovaly po prodavači vrácení peněz,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Jedna z žen ovšem dokázala rychle schovat jednu z vracených bankovek. Se svou spolupachatelkou poté důrazně požadovala navrácení svých dvou tisíc korun.

„Takto byla dvojice žen úspěšná při nákupu ve Šlapanicích. O několik dnů později v Křepicích. V obou případech okradla dvojice žen prodavače o tisíc korun,“ doplnil Malášek.

Policisté uvítají jakékoliv informace vedoucí k dopadení pachatelek na lince 158.

Naposledy podobný trik použila čtveřice mužů v lednu na benzínové stanici v Praze-Kyjích. Obsluhu tehdy okradli o sedm tisíc korun. Jejich fintu rovněž zaznamenaly bezpečnostní kamery. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Kouzelnický trik v podání neznámého zlodějeVideo: Policie ČR

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám