Hlavní obsah

Kombajnér jel ze žní na Prostějovsku, i se strojem zabloudil v Brně

Právo, vtk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Může se ztratit řidič kombajnu se svým strojem v Brně? Zní to sice podivně, ale může. V pondělí večer se o tom přesvědčili tamní strážníci.

Řidič kombajnu zabloudil v BrněVideo: MP Brno

 
Článek

Krátce před půlnocí se strážníkům na krizovou linku 156 ozval řidič kombajnu a popsal svízelnou situaci, do které se dostal.

Po žních na Prostějovsku projížděl Brnem a potřeboval se dostat na Vysočinu, jenže zabloudil, když s přibližně čtyři metry širokým zemědělským strojem dojel do Drčkovy ulice v brněnské části Líšeň.

Seniorka na Domažlicku sbírala kukuřici, kombajn jí téměř amputoval ruku

Krimi

Znejistěl a nevěděl kudy dál. Zastavil tedy u krajnice a na lince 156 požádal o pomoc.

Už za pár minut u něho byla hlídka ze služebny ve východní části města a s přihlédnutím k šířce techniky naplánovala nejvhodnější trasu, řekl Právu mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

V zemědělském objektu na Bruntálsku shořely traktory i kombajn

Krimi

Řidiči kombajnu tak stačilo, aby v dalších minutách následoval služební vozidlo městské policie. Přibližně desetikilometrová doprovodná jízda skončila v Jihlavské ulici. Tam kombajnér hlídce poděkoval a ujistil ji, že její další pomoc už nebude potřebovat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám