Hlavní obsah

Ke zdi! A ruce nahoru. Policie ukázala video ze zásahu na nelegální party

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražská policie v pondělí zveřejnila video ze zásahu na nelegální party v centru Prahy. Přestupku se dopustilo 59 především mladých lidí, z toho bylo sedm organizátorů. Pět lidí u sebe mělo marihuanu.

Zásah na nelegální partyVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté na nelegální akci přišli tak, že původně pátrali po drogových dealerech. V domě pak objevili mezonetový byt, kde duněla muzika. Podle policie šlo o prostory živnostenské provozovny.

„Akci organizovalo sedm lidí, kteří byli mezi přítomnými. Všechny účastníky policisté zadokumentovali a zjištěné přestupky předali k řešení správním orgánům. Tři cizince předali kvůli nesrovnalostem v cestovních dokumentech cizinecké policii a pěti lidem, u kterých našli malé množství marihuany, uložili pokutu,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Těžkooděnci v centru Prahy zarazili nelegální párty, na které se bavily desítky lidí

Krimi

Policie zasahovala na party v sobotu večer v Melantrichově ulici. Policisté pak vyvedli všechny účastníky akce ven, kde je legitimovali. Ti, kteří nedokázali hodnověrně prokázat svou totožnost, byli převezeni na policejní služebnu. Řada z nich mluvila s ruským přízvukem.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie ukončila party v centru PrahyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Podle současných protikoronavirových opatření je zakázáno noční vycházení a shlukování lidí. Uzavřeny jsou také služby, restaurace, hotely, vnitřní sportoviště nebo kulturní zařízení a většina obchodů. Kromě toho platí povinnost mít roušku ve vnitřních prostorách, hromadných dopravních prostředcích nebo venku v zastavěném území obce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám