Hlavní obsah

Kamion na Teplicku sjel ze silnice a srazil ženu na chodníku. Zachytila to kamera

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Kamion na Teplicku srazil ve čtvrtek odpoledne ženu, která šla po chodníku odděleném od silnice travnatým pásem. Na záznamu z palubní kamery náhodného svědka je vidět, jak nákladní vůz zničehonic vyjede ze silnice. Žena je vážně zraněná, případ vyšetřuje policie.

Kamion sjel ze silnice a srazil chodkyniVideo: tn.cz/Petr Tengler

 
Článek

Nehoda se stala ve čtvrtek před druhou hodinou odpoledne v Srbici na Teplicku.

„Kamion srazil paní, která šla po chodníku, který byl cca pět metrů od silnice. Srazil ji, přejel ji ještě návěsem, vrátil se zpět na silnici a ujel. Nevím, jestli řidič dostal mikrospánek,“ napsal na Facebooku svědek, který kolizi natočil.

Svědek následně poskytl ženě první pomoc a počkal u ní do příjezdu záchranářů a vrtulníku.

Auto s vozíkem se při předjíždění na D8 otočilo do protisměru, kamion tak tak zastavil

Krimi

Případem se zabývá policie. „Řidič nákladního auta s návěsem vyjel mimo silnici na trávník a chodník, kde srazil chodkyni, která utrpěla vážné zranění a musela být převezena do nemocnice,“ potvrdil Novinkám mluvčí policie Daniel Vítek.

Šofér podle něj nejprve pokračoval v jízdě, ale po chvíli zastavil a nahlásil nehodu na linku 158. Dechová zkouška i test na drogy byly u něj negativní.

Přesné příčiny nehody policie vyšetřuje, mluvčí nechtěl spekulovat, co se stalo. Policisté vyslechli řidiče a zajistili kamerové záznamy. Jasněji by mohli mít příští týden.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám