Hlavní obsah

Kamera zachytila pokus o vraždu za bílého dne v Ústí, policie hledá svědky

– Ústí nad Labem

Z pokusu o vraždu obvinili kriminalisté v Ústí nad Labem 21letého mladíka, který podle vyšetřovatelů po krátké slovní výměně bodl jiného muže do břicha. Poškozený skončil se zraněním v nemocnici, podezřelého se podařilo krátce po činu zadržet. Incident zachytila bezpečnostní kamera a policie pátrá po svědcích, kteří jsou rovněž na záznamu.

Pokus o vraždu v Ústí nad LabemVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu v pátek informovala mluvčí policie Veronika Hyšplerová. Incident se stal minulý týden v neděli kolem poledne v ulici Hradiště.

Na záznamu bezpečnostní kamery, který policie k případu zveřejnila, je vidět, jak mladík přistoupil k jednomu z dvojice kolemjdoucích a bodl ho nožem do břicha.

„K této reakci mu stačilo, že po zvolání 'co na mě čumíte' mu dvojice mužů odpověděla 'na co máme oči',” zmínila mluvčí.

Přítele bodla dvěma noži 22krát a ohnula o něj pánev. Soud jí potvrdil 8,5 roku

Krimi

Zraněného muže záchranka přepravila do nemocnice a útočníka, který z místa utekl, se podařilo díky místní znalosti policistům dopadnout u něj doma.

Kriminalisté podezřelého obvinili z pokusu o vraždu a soud ho poslal do vazby.

„Z kamerového záznamu je zřejmé, že začátku a konci incidentu byli přítomni svědci, kteří procházeli kolem ulicí Hradiště. Kriminalisté žádají tyto svědky, aby se přihlásili na linku 158,” dodala Hyšplerová s tím, že jejich výpověď je důležitá pro objasnění, jak přesně se celá situace odehrála.

Foto: Policie ČR

Pokus o vraždu v Ústí nad Labem

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám