Hlavní obsah

Kamera před diskotékou v Ostravě natočila zmlácení mladého muže, útočník utekl

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Po útočníkovi, který v březnu napadl jednatřicetiletého muže v Ostravě a zranil ho, pátrají ostravští kriminalisté. Neznámý muž je podezřelý z ublížení na zdraví a výtržnictví.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení v OstravěVideo: Policie ČR

 
Článek

K případu, který policisté zveřejnili až v pondělí, došlo v sobotu 18. března v Ostravě-Hrabůvce před diskotékou v podniku Nová Venuše v ulici Dr. Martínka kolem půl třetí ráno.

Podle policejní mluvčí Gabriely Holčákové se oba muži nejprve setkali na diskotékovém parketu. Útok se ale odehrál před vstupem na diskotéku.

Foto: Policie ČR

„Zatím neznámý muž opakovaně udeřil poškozeného pěstí takovou intenzitou, že oběť upadla na zem. Ležícího poškozeného dále kopl do hlavy a z místa odešel. Zraněný muž byl ošetřen záchranáři a převezen do nemocnice k dalšímu ošetření,“ popsala policejní mluvčí s tím, že motiv činu kriminalisté prověřují.

Pachateli hrozí až tři roky za mřížemi. Policisté nyní žádají případné svědky, aby v případě, že mají k incidentu jakékoliv informace nebo poznají neznámého útočníka na pořízeném záznamu, kontaktovali linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám